Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Ferm Living

Ferm Living – Tapet | Lampe | Puder | Sengetøj - køb online Ferm Living blev i 2005 grundlagt af Trine Andersen og i starten som grafisk tegnestue. Men da Trine i sin jagt på at finde tapet med et særligt grafisk udtryk måtte opgi’, besluttede hun sig for at starte egen production af tapet. Det første Ferm Living tapet blev da lanceret i februar 2006. Tapet Ferm Living er rigtig god kvalitet og nemt at sætte op for enhver også dig som ikke har prøvet det før. Alt design kommer fra Trines hjerte og følelse af et behov hun selv har. Dejligt at det også har vist sig at så mange føler det same.

Siden er kollektionen vokset med skønt Ferm Living sengetøj til børn og voksen i økologisk bomuld. Sengetøj Ferm Living har fine detaljer som piping, skjult lynlås osv., Ferm Living sengetøj er den perfekte gave som barsel og fødselsdagsgave. For de små børn har Ferm Living lampe i finer og udformet som små dyr, hus og bil. Fantastisk til indretning og hygge skabelse I børneværelset. Til indretning af børneværelser vil Ferm Living wallstickers også være fantastiske.

Andre populære produkter er blevet Ferm Living puder med skønne grafiske print som kendetegn. Når du kigger nærmere ind på de forskellige produkter vil du se mange skønne inspirations billeder, som kan give dig ideer til indretning af din bolig. Fermliving er en hygelig stil med retro stil som undertone. Siden er der kommet skønne designs som Ferm Living juletræstæppe og stort udvalg af julepynt der skaber en nyt opfattelse af julestemning i den moderne boligindretning. Ferm Living julepynt skifter hvert år i farver men kan nemt kombineres med tidligere designs.Tabel  Liste 
Tabel  Liste 
X
Close