Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Hay

Hay Design - Tæppe | Sengetæppe | Plaid | Bord  - køb online HAY blev lanceret i 2003 på messe i Køln. Udtrykket var nyt, forsriskende og meget moderne på en casual måde. Stien var lagt for en successful interiør design. I spidsen for står Rolf Hay same med sin kone Mette og i dag er Bestseller også en del af ejerskabet. Designet er innovativt og med sin helt egen stil; et stærkt design der på afstand kan spottes. Udvalget er stort og spænder lige fra knager til Hay møbler.

I Modern Mood.dk har vi Accessories som er Hay puder og her er bl.a. Hay Dot pude en meget populær sofapude. Et hit er også Hay Mega Dot sengetæppe og Polygon sengetæppet, begge findes i flere farver. Og til soveværelset finder du også Hay sengetøj. Med disse produkter kan du hurtigt skabe lækker stemming i soveværelset eller andre steder i boligen. I kollektionen findes også det smukke Hay plaid Plus I 100% uld. Til soveværelset bruger mange Hay tøjstativ som garderobe med tilhørende Hay bøjler.

Vi har har også Hay stol Hee lounge chair. Gulvtæpper er igen blevet en trend takket være Hay og her er der Hay Peas tæppe i flere farver og størrelser. Pinocchio tæppe og Hay Colour Carpet er farverige tæpper der matcher en moderne boligindretning.

Sidst og ikke mindst skal nævnes Hay sofaborde som vi er glade for i shoppen og som passer ind i mange sammenhænge. Du finder Hay Tray Table samt Bella Coffee Table i alle farver og størrelser. En hurtig og cool løsning er også Hay Loop med bordplade.
Tabel  Liste 
Tabel  Liste 
X
Close