Få tips til at skabe et hjem fyldt med personlighed

Er du kørt fast i indretningen? Jeg giver dig her nogle gode tips til at indrette dit hjem, og guider dig til at finde din helt personlige stil, der udstråler hvem du er.

Sådan skaber du et personligt hjem

I jagten på at finde din personlige stil, er det vigtigt, at du ikke udelukkende kigger efter hvad der er på mode og hvad der hitter i boligmagasinerne for tiden. Det er en god hjælp at finde noget inspiration i bladene, men hvis du ønsker at sætte dit helt personlige præg på hjemmet, skal du tænke anderledes og du skal turde at vise hvem du er i din indretning. Det kan være en udfordring at skulle skille sig ud fra mængden og gå sin egen vej, og derfor er vi også ofte tilbøjelige til at bladre gennem de populære boligblade, når vi skal indrette vores hjem. Men hvordan skaber vi så egentligt et personligt hjem som portrætterer vores stil?

Indret dit hjem med personlige møbler

Når du skal indrette dit hjem, er det vigtigt at finde møbler, som du er helt vild med, og ikke blot står i dit hjem, fordi det er på mode. Det skaber et godt billede af hvem du er, hvis du indretter dig med flotte genbrugsfund eller en smuk kommode som du har arvet fra din oldemor. Disse møbler har både historie og sjæl og giver derfor også dit hjem mere personlighed.

Det er en fed måde at opnå en mere personlig stil, når du kombinerer gammelt og nyt i dit hjem, så din stue ikke ligner et billede taget fra et boligmagasin. Kombinationen af nyt og gammelt er med til at skabe kontraster i din bolig, som er vigtigt, når du ønsker en personlig stil, det kan vise sig i kontrasten mellem dine moderne stållysestager og dit gamle møbel i teak træ.

Skal du udfordre dig selv endnu mere, kan du kaste dig ud i gør det selv projekter, og hvis du har lidt handy mand i dig, så kan du give dig i kast med at lave dine egne møbler eller boligtilbehør, det kunne være en bænk eller et bord, som du har lavet ud af en palle du havde liggende. Der kan nemlig ikke fortælles en meget mere personlig historie, end at du selv har lavet bordet i sidder ved. Ønsker du indretning som er anderledes end andres og moderne, så har jeg skrevet om Muuto dots knagerækker, og deres byg-selv reolsystem som jeg tidligere har skrevet kort om.

Udvælg boligtilbehør der gør boligen til din egen

Dit boligtilbehør betyder meget for om dit hjem udstråler hvem du er som person. Du kan få meget personlighed ind i dit hjem ved at udvælge billeder der betyder noget for dig, og specielt billeder af familie og venner, som kan blive til en unik billedvæg. Pixum tilbyder forresten også en del gode produkter som vægbilleder (få 20% rabat på dem her), fotobøger og mere. Er du typen, der rejser meget, så har du måske taget pyntegenstande med hjem fra de ferier du har været på, som også kan fortælle hver deres helt unikke historie i hjemmet.

Du skaber også mere personlighed, når du tør at skille dig ud, det kan være ved at turde bruge din yndlingsfarver i indretningen og vove at male væggen blå. Der er meget der kan være med til at puste personlighed ind i hjemmet, men vigtigst af alt handler det om at være dig selv og følge din mavefornemmelse.

Karina Lauritzen

Én kommentar

  1. Du har rigtig mange gode idéer til at gøre boligen mere personlig og indbydende. Idéen med noget nyt, gammelt og noget fra oldemor er lige mig. Ting der har affektionsværdi er vigtig i min indretning og jeg elsker mine Lyngby vaser, som jeg har arvet og er over 40 pr gammel. En ting der også betyder noget for mig er kunst, når jeg skal indrette et flot maleri eller en gallerivæg. Okay jeg er måske lidt miljøskadet som kunstner :-).
    Tak for tipsene.

    Mvh.
    Kamilla Ruus
    http://www.kamillaruus.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *