Kniber det med indretningen? Her er gode fif til at pifte boligen op + rabatkoder

Har du problemer med at indrette boligen på en tilfredsstillende måde? Måske behøves den perfekte løsning overhovedet ikke at være så kompliceret, som du tror.

Fyld hjemmet med interessant boliginteriør

Mangler du inspiration til din boligindretning? Føles både dagligstuen, køkkenet og entréen en anelse kedelig, trist og tom? Såfremt dette er tilfældet, er der ingen grund til at gå fuldkommen ned med flaget. En bolig er nemlig i sig selv på mange måder et tomt lærred. Hvad end du ønsker at male på det lærred, er helt og aldeles op til dig selv. Det kan desværre naturligvis være umådeligt svært at komme på gode idéer og træffe de rette beslutninger.

Uanset hvad kan det aldrig skade at prøve sig frem. Selv ved at flytte blot et par møbler eller ting rundt, kan man opnå mærkbare fremskridt. Den bedste idé til et halvtomt og kedeligt hjem handler dog ikke om at flytte rundt på noget eller skaffe sig af med noget for den sags skyld. Du bør i stedet bestræbe på at fylde hjemmet op med boliginteriør, som kan udfylde tomrummet.

Udfyld rummene uden at rode

Det er uden tvivl en udbredt målsætning for mange boligejere at gøre boligen stilren uden megen rod. At fylde de forskellige rum med lidt ekstra inventar behøver dog overhovedet ikke at gå på kompromis med dette ønske. Dette er nemlig på ingen måde en opfordring til at skabe unødigt rod i hjemmet og lade sine ting flyde. Det handler blot om at gøre sin bolig mere indbydende og interessant.

Såfremt du ikke ønsker en grænseoverskridende ændring fra den ene dag til den anden, kan du altid starte i det små. Det er for eksempel en yderst god idé at gøre plads til et par souvenirer, nipsting eller andre genstande på hylderne. Sådanne objekter vil på ingen måde føles malplacerede, og de kan uden tvivl være med til at skabe et hyggeligere hjemmemiljø.

Rabatkoder til boligwebshops

Du kender nok allerede Miinto, Ellos og H&M, de sælger alle sammen boliginteriør, og kan være en vældig god start hvis du mangler idéer til inspiration og boliginteriør. Husk også at du kan bruge rabatkoder på disse boligwebshops. Her har du nogle du kan bruge.

Spar 10% med en rabatkode hos Miinto.dk

Op til 70% rabat hos Ellos.dk

25% rabat på én valgfri vare hos H&M

Prøv dig frem med indretningen

Der findes aldrig et entydigt svar på, hvad der er den bedste indretning i forbindelse med et specifikt hjem. Du kommer med andre ord ingen vegne ved at følge en manual for boligindretning. Hvis du mangler inspiration, er det naturligvis en glimrende idé at opsøge tips, tricks og gode råd. Ikke desto mindre, er det i sidste ende op til dig selv, hvad du vil gøre. Boligindretning er om noget et spørgsmål om personlig smag og behag. Under alle omstændigheder går du næppe galt i byen, hvis du forsøger at fylde stuen, soveværelset og badeværelset med en smule ekstra interiør.

Det kan godt være, at spisebordet som udgangspunkt ser pænest ud, når det ikke er proppet med vaser, stearinlys og blomster. Men hvis sofabordet, hylderne og vitrineskabet også ser halvtomme ud, mangler der sandsynligvis en hel del charme i boligen. Din boligindretning bør tværtimod afspejle, hvem du er som person, og der findes med sikkerhed en lang række af ting, du kan gøre for at opnå dette. Hvis du for eksempel elsker gamle vinylplader, er det en dum idé at lade dem samle støv på loftet. Fyld i stedet dine rum en anelse mere med interessante ting, du holder af.

Karina Lauritzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *